חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

שני ואח' נ' בארות השקעות בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"א, ה"פ
בית משפט השלום ראשון לציון
37946-04-12,47190-05-12
4.7.2012
בפני :
דפנה בלטמן קדראי

- נגד -
:
1. רות שני
2. מוטי שני
3. ליאם ניהול ואחזקת מבנים בע"מ

:
בארות השקעות בע"מ
פסק-דין

פסק דין

בהתאם להחלטתי בדיון שהתקיים היום, אני מורה כדלקמן:

1.ניתן תוקף של פסק דין להסדר שהושג בין הצדדים לסילוק התביעות ההדדיות שבכותרת.

2.בהתחשב בשיקולים הרלבנטיים לנושא הוצאות המשפט, לרבות ההליכים המשפטיים נשוא פסק הדין וההסדר שהושג בקדם המשפט הראשון, תוך קבלת אחריות, הנני מחייבת את הנתבעים בתיק 47190-05-12 לשלם, תוך 30 יום מהיום, את הוצאות התובעת לרבות שכר טרחת עורך דינה בסך כולל של 10,000 ₪.

סכום זה יצטרף לחיוב המוסכם בהסכם הפשרה, וישולם אף הוא בשלושה תשלומים חדשיים שווים ורצופים, כאמור בהסדר.

3.פיגור בתשלומים שנקבעו בסעיף 2 להסדר, העולה על 7 ימים, יעמיד את יתרת הסכום לפירעון מיידי בתוספת הפרשי הצמדה וריבית ממועד מתן פסק הדין ועד למועד הפירעון בפועל, וכן יחייב בתוספת הוצאות בסך 15,000 ₪ נוספים, שיישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק אף הם.

4.אגרות ששולמו יוחזרו לצדדים בהתאם להוראת התקנות.

פסק הדין יישלח לצדדים.

ניתן היום, י"ד תמוז תשע"ב, 04 יולי 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>